Vi skulle bara åka och titta...

SE*Wetterbygdens är godkänt och inregistrerat hos FIFé/SVERAK 2013. Vi har en mycket liten uppfödning av Sibirisk katt i vårt hem. Vi vill värna om denna fantastiska ras.

Vår familj består utöver mig av min man Anders, och våra barn Frida och Anton samt inte minst våra två sibiriska katter Silhouette och Bruce. Jag heter Maria och är den som är drivande bakom Wetterbygdens – även om hela familjen kan sägas ha blivit lite kattgalna sedan vi åkte till Ulvstorps Gård för att titta på Annelie Erikssons sibiriska kattungar. Vi kunde inte motstå S*Ulvstorps Gårds Krysmynta, som blev vår första sibiriska katt och fick namnet Silhouette. Hon blev snabbt hela familjens kelgris och året efter skaffade vi ytterligare en sibir S*Ulvstorps Gårds Lamborghini Diablo som fick tilltalsnamnet Bruce, och är halvbror till Silhouette. Under 2015 valde vi att behålla SE´Gongroffs Sofiero, efter Bruce. Sofie bor på foder hos min syster Lisa och hennes familj, som också bor i Jönköping. I år har vi också utökat med SE*Wetterbygdens Alisa - en riktig drömkatt på alla sätt.

Vi bor i Jönköping som ligger så vackert vid Vätterns sydspets – därav stamnamnet Wetterbygdens.

Eftersom några i familjen har allergi har vi varit utan katt i alla år när barnen varit små. Men med rasen Sibirisk katt så har det än så länge fungerat bra, vilket vi alla är mycket glada för.

Kontaktuppgifter:
maria.ottosson@telia.com

tfn 070-329 35 36

  • Genomgick Pawpeds G2-kurs under våren 2016

  • Har genomgått Pawpeds G1-kurs under hösten 2014